Fitoterapia

Fitoterapia

Una dintre cele mai eficiente metode de tratament în clinica noastră este fitoterapia. Fitoterapia este foarte eficientă şi verificată de secole, fiind o metodă tradiţională a medicinii orientale în lupta împotriva multor boli. Cel mai important factor al eficacităţii fitoterapiei, este că nu are efecte secundare şi contraindicaţii minime, datorită faptului că în compoziţia medicamentelor pe baza de plante utilizate de către medicii noştri, sunt doar produse naturale – plante medicinale, minerale, sucuri şi fructele diferitor plante. Medicamentele pe bază de plante ale medicinii tradiţionale orientale (medicinii chineze şi medicinii tibetane) reprezintă diferite tincturi, pastile, extracte, elixire, ceaiuri medicinale, lumînări parfumate, precum şi produse specializate pentru sănătatea femeilor şi bărbaţilor.

 

Fitoterapia a fost utilizată cu succes în clinica noastră de medicină orientală, care cuprinde Centrul de medicină chineză şi Centrul de medicină tibetană pentru tratamentul bolilor respiratorii şi infecţiilor tractului urinar, bolilor de inimă, afecţiunilor vasculare, dereglărilor psiho-vegetative, depresiilor, bolilor ginecologice şi urologice, tulburărilor metabolice, tulburărilor hormonale, şi diferitor boli desînge şi digestie.

Fitoterapia – este un tratament complex. Toate medicamentele pe bază de plante se combină unul cu altul şi nu afectează în mod negativ primirea altor preparate sau medicamente. Tratamentul prin fitoterapie poate fi ca metodă de bază, precum şi să acţioneze în combinaţie cu alte metode tradiţionale de tratament din medicina orientală, utilizate în clinica noastră. Precum ne demonstrează practica medicilor noştri, anume combinaţia fitoterapiei cu metodele reflexoterapiei cum ar fi: acupunctura (acuterapia, reflexoterapia cu ace), acupresura, presopunctura, auriculoterapia, încălzirea (moxoterapia), stounterapia, vacuum masaj, hirudoterapia şi altele oferă cele mai bune rezultate de tratament.

 

Este de remarcat faptul că utilizarea medicamentelor pe bază de plante are un efect de tratament şi restabilire asupra organismului, întăreşte sistemul imunitar, prelungeşte tinereţea şi frumuseţea pacienţilor noştri.

 

Toate medicamentele pe bază de plante utilizate în clinica “TibetMed” – reprezintă doar producţia certificată de calitate a medicinii chineze şi medicinii tibetane. Toţi specialiştii noştri au o vastă experienţă şi cunoştinţe în domeniul fitoterapiei, care asigură pacienţilor noştri o înaltă eficacitate şi calitate de tratament.

Side Bar
//текст на кнопке