Depresia.

I n primul rînd tratamentul depresiei, precum şi a nevrozelor, fobiilor, atacurilor de panică, ar trebui să înceapă cu o consultaţie la un psihoterapeut profesionist. Consultaţia psihologică şi terapia - este un proces în care pacientul pune accent pe emoţiile sale ascunse, capătă abilitatea de a lucra asupra lor însuşi. Tratamentul depresiei - este în primul rînd înţelegerea de sine: perceperea corectă a sentimentelor şi senzaţiilor, reacţie adecvată la dorinţe şi dragostea de sine.

Atacuri de panică.

Dacă aveţi dubii cu privire la atacuri de panică, consultaţi un specialist. Dacă aţi observat unele simptome şi tratamentul nu are efect, şi treptat, se alătură şi alte manifestări de atacuri de panică, nu ezitaţi să vizitaţi un medic. Cu cît mai devreme veţi începe tratamentul, cu atît mai repede veţi scăpa de această boală.

Tratamentul depresiilor, nevrozelor, fobiilor în clinica "TibetMed".

Tratamentul nevrozelor şi tratamentul fobiilor începe cu o conversaţie preliminară, pe parcursul căreia se stabileşte: cînd au apărut primele semne. Pentru un efect mai bun în tratamentul fobiilor şi nevrozelor este necesar de a determina exact ce vă deranjează şi cum se manifestă temerile. Uneori, tratamentul nevrozelor şi fobiilor afectează sfera spaţiului intim. Încrederea dumneavoastră în specialist va accelera realizarea unor rezultate pozitive în tratamentul nevrozelor şi fobiilor.

În clinica noastră, veţi obţine un rezultat stabil, pentru că tratamentul depresiei, nevrozei, atacurilor de panică, şi tratamentul fobiilor  este efectuat în mod complex. Medicii ce practică medicina orientală determină cu exactitate cauzele apariţiei lor şi sunt încrezuţi în rezultatul tratamentului.

Medicina tibetană defineşte aceste boli ca o manifestare a tulburărilor constituţiei Vînt. Tratamentul nevrozelor şi tratamentul depresiei în mod obligatoriu vor include acupunctura, acupresura, moxoterapia, tehnici de respiraţie, meditaţie etc.

O metodă primară de tratament a nevrozelor, atacurilor de panică, depresiei şi fobiilor este, desigur, psihoterapia. Un rol imens în tratament îl joacă eliberarea de la experienţele emoţionale reprimate, care leagă energia şi sistemul nervos debilitant. Iată de ce tratamentul depresiei, tratamentul nevrozelor, fobiilor şi atacurilor de panică este de dorit să-l începeţi cît mai curînd posibil, la primele semne sau dubii, consultaţi medicul.