Tratamentul colecistitei prin metode de medicină chineză

C olecistita - inflamaţie a vezicii biliare. Motivele dezvoltării colecistitei cel mai adesea sunt stagnarea bilei în vezica biliară, care apare la acţiunea diferitor factori negativi asupra sistemului nervos (stres, depresie, etc.), după hepatită virală şi alte boli infecţioase, ca o complicaţie în dezvoltarea altor boli ale sistemului digestiv. Stagnarea bilei duce la modificări în compoziţia fizică şi chimică a bilei, iată de ce colecistita este motivul principal în dezvoltarea litiazei biliare.

Colecistita, simptomele  bolii.

Există două tipuri de colecistită: colecistită acută (sau exacerbarea colecistitei) şi colecistită cronică. Boala colecistitei este însoţită de simptome principale: greaţă, vărsături, dureri abdominale şi ridicarea temperaturii corpului.

Mai multe simptome de colecistita pot fi găsite în secţiunea: "Simptome de colecistită. Cauzele apariţiei bolii".

Colecistita, tratamentul în clinică.

În cazul colecistitei tratamentul în centrul nostru de medicină chineză şi tibetană "TibetMed" se realizează prin cele mai eficiente metode de medicină orientală. Practica de secole de tratament a bolii vezicii biliare sugerează că colecistita se supune tratamentului prin metodele de medicină  tibetană şi chineză. În clinica noastră am acumulat o vastă experienţă în tratarea pacienţilor care suferă de colecistită. Acupresura, încălzirea cu trabucuri, acupunctura şi alte metode nu mai puţin eficiente de tratament înlătură simptomele bolii, restabilesc funcţia vezicii biliare, dar principalul lucru este ca acestea acţionează asupra cauzei apariţiei bolii. Acţionînd asupra punctelor biologic active, care se află în organismul uman, medicii sunt capabili să regleze funcţia vezicii biliare. În unele cazuri, la apariţia bolii vezicii biliare duce tonusul muscular ridicat, vezica biliară tensionată nu este capabilă să se contracte efectiv şi, prin urmare, ca rezultat al tratamentului este necesar de înlăturat tensiunea. Uneori, dimpotrivă, vezica biliară este flască, întinsă şi forţa ei de contracţie este redusă, rezultatul tratamentului în acest caz, ar trebui să fie activarea vezicii biliare. Şi cel mai interesant este faptul că şi în primul, şi în al doilea caz în cadrul tratamentului noi vom folosi acupresura, ace şi încălzire, dar punctele biologic active de pe corp care urmează să fie utilizate sunt diferite. În timpul tratamentului, se poate utiliza o altă metodă, cum ar fi acupunctura, dar este important să menţionăm - în cazul utilizării complexului medical, care poate include diferite metode (vedeţi metodele de acţiune externă), în funcţie de necesităţile organismului, eficacitatea efectelor terapeutice este mult mai mare. La prescrierea remediilor pe bază de plante, nu numai îmbunătăţim eficienta, dar, de asemenea, întărim rezultatele tratamentului. Cauza bolii nu doar este jugulată sau oprită, cel mai important în cursul tratamentului este restabilirea armoniei şi echilibrului de energie, care este cheia pentru sănătatea dumneavoastră.

Prognozele sunt destul de favorabile. Chiar şi în cazuri foarte avansate de colecistită rezultate pozitive de tratament şi îmbunătăţirea stării de sănătate sunt posibile graţie experţilor Centrului de medicină orientală "TibetMed".