Calea de 1000 mile începe cu primul pas.

Pe acest site veţi găsi răspunsul la întrebarea de ce calea alternativă, pe care noi vă oferim pentru restabilirea sănătăţii Dumneavoastră  - este cea mai eficientă.

Deja mai mult de patru mii de ani sunt folosite metodele de Medicină Orientală şi mulţi experţi în domeniu le consideră un mod excelent de restabilire a sănătăţii, precum şi de înlăturare a cauzelor multor boli.

De ce Medicina Orientală vi se potriveşte anume Dumneavoastră?

  1. Pentru fiecare pacient noi folosim metode individuale de tratament.
  2. Noi efectuăm procesele active de recuperare şi de auto-reglare într-o perioadă foarte scurtă de timp. Este necesar de luat în considerare faptul că Medicina Orientală se bazează pe principiile de ajutorare a întregului organism, nu doar la tratarea bolii.
  3. Noi tratăm persoană, dar nu boala, deoarece credem că cauzele tuturor bolilor sunt ascunse însăşi în esenţa omului. Obiceiurile proaste, stări de nervozitate, regim alimentar incorect - toate sunt generate la propriu-zis de oameni.
  4. Noi tindem la eliberarea corpului de toate bolile. Acest lucru va elibera energia legată, care s-a consumat pentru rezistenţa la boală.
  5. Noi restabilim buna funcţionare a organelor interne şi fluxul proporţional de energie în organism.

Omul simplu nu este capabil să efectueze individual aceste proceduri complexe, iată de ce, noi vă oferim serviciile de calitate a specialiştilor noştri profesionişti.

Specialiştii Clinicii de Medicină Orientală "TibetMed" sunt profesionişti calificaţi: medicii din Mongolia şi Moldova au studii superioare în medicină, cunoştinţe şi abilităţi, ce permit practicarea Medicinii Orientale, numeroase diplome şi certificate, care atestă vasta lor experienţă şi profesionalismul. Medicii noştri în mod constant îşi ridică nivelul de calificare, Medicii noştri completează abilităţile lor practice la Maiştrii şi Învăţătorii de Medicină Orientală, fac studii în străinătate.

Noi vă garantăm un tratament care corespunde tuturor cerinţelor sanitare şi igienice, şi folosim doar materiale, instrumente şi medicamente certificate pe bază de plante.

Totul în clinică creează un fundal favorabil pentru tratament. Veţi fi întîlnit prietenos, veţi avea senzaţia de adîncire într-o lume plăcută, atmosferă confortabilă şi interior agreabil. Calmul, liniştea şi atitudinea pozitivă de care beneficiaţi în cursul tratamentului - totul se oferă clienţilor noştri.

Link text